Sposób przygotowania

Na skrzydełkach gotujemy wywar, następnie dodajemy drobno pokrojone warzywa ( w okresie zimowym dodaję mrożonki ok.1,5 kg), dodać kaszę i przyprawić do smaku. Gotować do miękkości. Dodaję pieprz i cebulę by zupa miała ostrzejszy smak.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    bardzo smaczna i zdrowa!
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    I mnie by smakowała !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Hmmm, pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !