Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z kabaczka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kabaczek 2
ziemniaki 4
śmietankowe serki topione 4
marchew 3
kostki rosołowe 2
sól do smaku
pieprz do smaku
zielona pietruszka do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z kabaczka

Warzywa pokroić w kostkę i wrzucić do garnka z wodą.dodać kostki rosołowe.Gotować tak długo, aż warzywa będą miękkie. Gdy warzywa będą miękkie, wyłożyć do miski. Dodajemy serki, wlewamy bulion i miksujemy. Doprawiamy solą i pieprzem. Zupę dekorujemy pietruszką, pomidorkami i mortadellą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak