Składniki:
Ciasto: | |
mąka | 20 dag |
masło | 10 dag |
żółtko jajek | 1 sztuka |
sól | 1 łyżeczka |
gałka muszkatołowa | |
Farsz: | |
por | 75 dag |
masło | 2 łyżki |
boczek wędzony | 25 dag |
jaja | 6 sztuk |
śmietana | ¾ szklanka |
sól | |
pieprz |
Ciasto: | |
mąka | 20 dag |
masło | 10 dag |
żółtko jajek | 1 sztuka |
sól | 1 łyżeczka |
gałka muszkatołowa | |
Farsz: | |
por | 75 dag |
masło | 2 łyżki |
boczek wędzony | 25 dag |
jaja | 6 sztuk |
śmietana | ¾ szklanka |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: