Sposób przygotowania

Ugotować wywar na udkach w litrze wody, następnie obrać udka z mięsa i wrzucić mięso z powrotem do zupy. Dodać kostki rosołowe, sok pomidorowy i koncentrat. Gotować 15 minut. Doprawić solą, pieprzem i cukrem do smaku. Wsypać zioła. Dorzzucić pokrojony serek topiony, dokładnie wymieszać do rozpuszczenia się go. Jeśli zupa będzie zbyt rzadka to zagęścić mąką ze śmietaną. Pdawać z makaronem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    tak i może byc fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !