Sposób przygotowania

Miód rozgrzać i wlać do miski z mąką. Gdy masa lekko przestygnie, dodać wszystkie pozostałe składniki i łyżką dokładnie wymieszać.Wyłożyć ciasto na stolnicę i szybko zagnieść. Od razu rozwałkować, wykrawać foremką ciasteczka, układać na wysmarowanej tluszczem brytwannie i piec w piekarniku nagrzanym do 170 stopni około 20 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    proste i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    lubię pierniczki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smaczne pierniczki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowite pierniczki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    wyglądają smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne pierniczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !