Sposób przygotowania

Filety śledziowe wymoczyć ok. 2 godz,. Cebulę pokroić w piórka , lekko posolić i pocukrować, wymieszać. Pozostawić aż skruszeje. Filety przykroić na pól. Każdy kawałek fileta moczyć z obydwu stron w oliwie , układać w pojemniku przekładając cebulką. Można podawać z majonezem lub same. Smacznego

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    najprostrze i najlepsze:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !