Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kiszoną kapustą

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 2 szt
ogórki kiszone 2 szt
fasolka biała 0,5 szkl
jabłka 2 szt
śmietana 5 łyżek
musztarda 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku
burak ćwikłowy 1 gotowany
kapusta biała 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kiszoną kapustą

Kapustę posiekać, ogórki jajka pokroić w kostkę, fasolkę ugotować. Burak oraz jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystko razem połączyć ze śmietaną i musztardą, przyprawić do smaku solą , cukrem i pieprzem, lekko przemieszać. Podawać do wędlin.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 24.09.2012 07:03
bardzo lubię
tomek18 28.09.2011 08:26
super
Gosia32
Gosia32 30.05.2011 08:55
z jajkami nie jadłam;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak