Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szpinak jajeczny

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak mrożony ½ kg
boczek 10 dag
cebula 1 sztuka
natka pietruszki ½ pęczek
jaja 4 sztuki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Szpinak jajeczny

Szpinak gotujemy do miękkości, odsączamy. Boczek kroimy w kostkę, stapiamy i dodajemy do niego szpinak, doprawiamy do smaku i mieszamy. Natkę siekamy i mieszamy razem z jajkami, przyprawami. Masę jajeczną wlewamy na podgrzany szpinak, mieszamy aż jaja się zetną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

parysek10 06.09.2012 20:24
niesamowity
pioge7 21.11.2011 07:58
dobrr
suzana 05.04.2011 09:29
super
Anna141
Anna141 26.03.2011 16:48
Rewelacja :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak