Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z szynki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka 150 gram
masło 15 gram
musztarda 2 łyżki
koperek do smaku
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z szynki

Szynkę zmielić w maszynce.
Masło wraz z musztardą rozetrzec na jednolitą masę i dodać posiekany koperek.
Ilość koperku zależna od smaku i gustu, wszystko łączymy razem i dokładnie mieszamy doprawiamy solą i pieprzem i już można jeść. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tomek16 23.11.2010 11:20
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak