Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z fasolką szparagową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szaragowa 1,5 kg
masło
jajko
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z fasolką szparagową

1. Fasolkę gotujemy
2. Na patelnie dodajemy masełko i rozpuszczamy
3. Wrzucamy ugotowano fasolkę i dodajemy jajko
4. Przyprawiamy według uznania

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

traktorek 18.12.2010 21:37
ciekawe połączenie
stokrotka 11.11.2010 08:53
takie jeszcze nie jadłam, spróbujemy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak