Sposób przygotowania

1. Łyżkę oliwy dajemy na patelnie i rozgrzewamy
2. Dodajemy pokrojono cebulę i smażymy aż się zarumieni
3. Dodajemy pokrojone grzyby leśne ( maślaki, podgrzybki itp.) i pokrojono kiełbaskę
4. Gdy grzyby już będą usmażone dodajemy jajko
5. Przyprawiamy według uznania
6. Przed końcem smażenia kładziemy 2 plasterki żółtego ser i czekamy aż się roztopi
7. Podajemy z tostami

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    lubie taka
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    niezłe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !