Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica z cebulą i pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula biała 4
jajko 3
pieczarki
śmietana 12%
masło
sól

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica z cebulą i pieczarkami

1. Kroimy dużo cebuli w paseczki
2. Kroimy pieczarki
3. Na rozgrzano patelnie z łyżką masła wrzucamy cebulę a po 2 minuty później pieczarki
4. Mieszamy aż cebula się zarumieni i wyparuję woda
5. Dodajemy jajka i łyżkę śmietany
6. Przyprawiamy według uznania
7. Mieszamy wszystko na wolnym ogniu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bogusława 19.06.2011 22:12
pyszne śniadanko:p
wiktor188 25.03.2011 21:53
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak