Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną pokroić kilkakrotnie, zalać wodą i podgotować. Cebule posiekać, ugotować, dodać do kapusty kiszonej. Mięso pokroić w kostkę i smażyć na tłuszczu, w połowie gotowania do kapusty dodać usmażone mięso z tłuszczem, dodać przyprawy i powoli gotować. Kiełbasę obrać, pokroić na kawałki i dodać do garnka z kapustą. Pod koniec gotowania doprawić solą, pieprzem, przyprawą do bigosu i koncentratem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Paweł29

    Mniaam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Potwierdzam, mniam !!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szalonamariolka

    jak zawsze smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też gotowałam bigos!:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ale narobiliście mi ochoty
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    pycha!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszność
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    uwielbiam bigos
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    nie ma to jak pyszny bigos :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !