Sposób przygotowania

Jajka przekroić na połówki powyjmować żółtka i lekko wydrążyć białko. Buraka ugotować, jak na ćwikłę, zetrzeć na tarce o drobnych oczkach i wymieszać z chrzanem oraz serkiem. Doprawić solą i pieprzem. Żółtka i wydrążone części białka drobno posiekać, wymieszać z majonezem- doprawić do smaku. Pozostałe części białka napełniać buraczkami. Na buraczki nakładać pastę z żółtek i dekorować koperkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ładnie, kontrastowo
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    fajna ta przystawka
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Prawdziwa uczta.
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    fajnie wygladają:0)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje ulubione smaki z jajkiem..
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    rewelacyjne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !