Sposób przygotowania

Marchewkę obieramy i kroimy w kostkę. Cebulę w piórka. paprykę w kostkę. Czosnek w plasterki. Wszystkie warzywa smażymy na tłuszczu. Doprawiamy do smaku. Gdy warzywa będą już ładnie podsmażone wbijamy jajka i mieszamy, aż jajka się zetną. Gotową jajecznicę posypujemy posiekaną natką pietruszki. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Szybkie i smaczne śniadanko.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    jaszcze takiego nie jadłam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ciekawa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszna jajecznica :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super na śniadanie lub kolację
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !