Sposób przygotowania

Żeberka ugotować z kostką bulionową, liściem laurowym i ziemniakami pokrojonymi w kostkę. Boczek , kiełbasę i cebulę pokroić i podsmażyć na patelni. Ugotowane żeberka wyjąć i pokroić. Do wywaru wsadzić kapustę kiszoną i gotować. Pokrojone żeberka i podsmażony boczek, kiełbasę i kapustę wrzucić do gotującej się kapusty. Dodać przyprawy ( paprykę, pieprz, cukier, czosnek) oraz przecier pomidorowy. Doprawić do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    Znakomity!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje danie na jutro:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    mniam, dawno nie miałam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    kiziolek201

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !