Sposób przygotowania

Cebule pokroić w kostkę, czosnek w plasterki i podsmażyć na oleju. Dodać ryż i wlać wodę. Doprowadzić do zagotowania. Dodać kostkę rosołową i poczekać aż się rozpuści, co jakiś czas mieszając. Dodać marchewkę startą na tarce o dużych oczkach. Pod koniec gotowania dodajemy krewetki i przyprawiamy papryką. Gotowe danie nakładamy na talerz i posypujemy posiekaną kolendrą. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciężko mi jest przekonać domowników do krewetek.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    oryginalne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Wielbiciele krewetek będą zachwyceni:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    zapowiada się super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !