Sposób przygotowania

Mięso i cebulę kroimy w kosteczkę. Mięso dokładnie obtaczamy w przyprawie prymat i razem z cebulą smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Zmniejszamy ogień, dolewamy bulion wymieszany z koncentratem i dusimy, aż większość płynu wyparuje i sos się zagęści. Wybornie smakuje z kaszą jęczmienną i ogórkami kiszonymi (przepis \"Sałatka z ogórków kiszonych\").

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Fajny przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    ciekawe
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    coś dla studenta :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Prosty gulasz i apetyczny w dodatku :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychaaa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !