Sposób przygotowania

Do garnka wkładamy boczek gotujemy około 20 minut,wyjmujemy
do wywaru wkładamy startą marchewkę, pietruszkę, seler, listek i ziele, jak się zagotuje wsypujemy kasze, następnie ziemniaki dosalamy i pieprzymy.
gotujemy do miękkości i dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki, chwilkę pogotować i dodać posiekaną natkę.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie robiłam jeszcze z pieczarkami
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    moja ulubiona zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    moja tez
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    moja tez
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    moja tez
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    supcio

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !