Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyki kolorowe z patelni

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wieprzowa 0,5 kg
Majeranek suszony Prymat do smaku
Czosnek suszony Prymat do smaku
kminek Prymat do smaku
olej do smaku
sól do smaku
papryka zielona 1 sztuka
papryka żółta 1 sztuka
papryka czerwona 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki kolorowe z patelni

Mięso umyć i pokroić w kostkę ok 4 cm. Papryki umyć, uciąć gniazda nasienne i pokroić w dużą kostkę. Nadziewać na przemian mięso, papryka czerwona, mięso papryka żółta, mięso i papryka zielona. Olej rozgrzać na patelni i układać szaszłyki. Przyprawić do smaku i smażyć z każdej strony. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 02.01.2014 10:44
bardzo fajne
RenataZ-et 19.10.2012 19:26
fajne
IKrakowianka 16.05.2012 22:26
ale świetne!
Małgorzata106 16.09.2011 21:03
super
IlonaAlbertos 06.11.2010 00:06
Uwielbiam takie dania :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak