Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy a następnie myjemy. Kroimy w cienki słupki tak ok 0,5 cm. Na patelni roztapiamy masło i wsypujemy ziemniaczki na całą patelnię. Smażymy, aż spód ziemniaczków będzie ładnie zarumieniony. Wtedy odwracamy na drugą stronę przyprawiamy solą do smaku i smażymy ponownie. Placek ten można dzielić na kilka części. Podawać można ze smażonymi pieczarkami. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam taką postać ziemniaków :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    coś pysznego
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !