Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta kiszona do golonki

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 300 g
smalec
cebula biała 1

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona do golonki

Cebulę kroimy w kostkę. Kapustę odsączamy z soku, łączymy z cebulą. W garnuszku roztapiamy smalec dodajemy kapustę i prażymy pod przykryciem aż cebulka i kapustą zmiękną i przejdą smakiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 14.06.2013 18:48
Pycha, moje smaki :)
olkaaa 20.06.2012 08:28
bardzo fajna
Ania67 18.07.2011 08:55
super
goofy9 11.07.2011 22:07
uwielbiam taką kapustkę
edyta44 16.02.2011 10:55
smaczna
Natalia/tubisiek 21.11.2010 08:46
bardzo lubię :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak