Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w kostkę. Kapustę odsączamy z soku, łączymy z cebulą. W garnuszku roztapiamy smalec dodajemy kapustę i prażymy pod przykryciem aż cebulka i kapustą zmiękną i przejdą smakiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    uwielbiam taką kapustkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha, moje smaki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !