Sposób przygotowania

Sznycle umyć i osuszyć. W każdym kawałku naciąć kieszonki. Każdą kieszonkę dokładnie przyprawić do smaku i lekko wklepać dłonią przyprawy w mięso. W kieszonkę wkładamy po plasterku sera oraz szynki i spinamy wykałaczką. Jajko roztrzepujemy widelcem i panierujemy w nim mięso a następnie w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo smacznie się zapowiada ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oj, będzie pyszny obiadek :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    ciekawie i smacznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Ale smakołyk!.
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !