Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cardon bleu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sznycel 6 sztuk
jajko 2 sztuki
szynka 6 plasterków
ser żółty 6 plasterków
olej do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Cardon bleu

Sznycle umyć i osuszyć. W każdym kawałku naciąć kieszonki. Każdą kieszonkę dokładnie przyprawić do smaku i lekko wklepać dłonią przyprawy w mięso. W kieszonkę wkładamy po plasterku sera oraz szynki i spinamy wykałaczką. Jajko roztrzepujemy widelcem i panierujemy w nim mięso a następnie w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 05.12.2013 09:47
super przepis
Seba 26.05.2013 21:02
pyszniutkie
Angelika10 26.03.2013 00:14
super obiadek
Wafelek2601 02.02.2013 11:41
Bardzo lubię
RenataZ-et 23.06.2012 21:01
fajny pomysł
jeanette_v 26.03.2012 19:50
Ale smakołyk!.
pigila
pigila 17.01.2012 23:16
super
Edyta31 24.08.2011 23:43
ciekawie i smacznie :)
madagaskar 25.12.2010 20:56
pycha
Monika193
Monika193 07.11.2010 11:59
oj, będzie pyszny obiadek :)
IlonaAlbertos 07.11.2010 00:12
Bardzo smacznie się zapowiada ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak