Sposób przygotowania

Keczup, musztardę, miód i olej mieszamy i smarujemy tym golonki. Do brytfanny kładziemy golonki. Szczelnie zamykamy i stawiamy na ogniu. Smażymy przez ok 2-3h aż mięso zacznie odchodzić od kości. Najpierw na dużym ogniu, potem na zmniejszamy. W razie potrzeby dolewamy wodę lub bulion, aby się nie przypaliło.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię golonkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Apetycznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    az slinka cieknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Wyglądają na soczyste i chrupiące- rewelacja.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    superowa aż ślinka cieknie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    superowa aż ślinka cieknie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !