Sposób przygotowania

Skrzydełka umyć , zalać dwoma litrami wody , ugotować z dodatkiem vegety i obranych , pokrojonych w plasterki pieczarek. Mięso wyjąć, przestudzić i obrać ,dodać do zupy razem pokrojoną i przesmażoną na maśle cebulą i śmietaną. Doprawić przyprawami do smaku , posypać natką pietruszki . Podawać z grzankami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiaaa

    Pyszna zupka :)
  • 0
    20150517_195210
    Opublikowano

    agaK.

    Ja bym musiała jednak na prawdziwej włoszczyźnie ją zrobić, nie lubię zup na kucharkach i wegetach...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    zupka pysznie się prezentuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !