Sposób przygotowania

szczaw dokładnie płuczemy ja mielę w maszynce do mięsa można drobno pokroić dosolić tak żeby było czuć sol ale nie za mocno włożyć w małe słoiczki i gotować przez 15 min

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super na zimę!
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    dobry pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Szczawiu nigdy nie robiłam, ale w tym roku posadziłam trochę na działce, więc pewnie kilka słoiczków w nowym sezonie zrobię.
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Szkoda ,że nie zrobilam..
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ja też nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    lubię szczawiową więc to coś dla mnie :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    w zimie można liczyć na zupę szczawiową-super!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    też czasem robię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    nie robiłam ,,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo zaciekawił mnie ten przepis-super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    a ja w tym roku nie mam zapasów szczawiu buuuu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zgadzam się- apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawy
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    zupka z takiego przecieru jest super :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !