Sposób przygotowania

Gotujemy kapusty z liściem laurowym, zielem angielskim i kminkiem. Ja gotuję około 4 godziny, ale znam też osoby, które gotują tydzień :/ Na dużej patelni podsmażamy kiełbasę , boczek, mięso. Dodajemy cebulkę i czosnek. Grzyby zalewamy wrzątkiem , gotujemy chwilę . Gdy zmiękną kroimy i wrzucamy do kapusty. Gdy z kapsty odparuje już woda wrzucamy kiełbasę , mięso i boczek, kartonik przetartych pomidorów i musztardę. Doprawiamy solą i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    niezłe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !