Sposób przygotowania

W środku mięsa zrobić dziurkę. Mięso posolić, natrzeć pieprzem i majerankiem, oliwą, w środek włożyć śliwki, poprzekładać je morelami. Włożyć do piekarnika na 180 C na około godzinę. W międzyczasie polewać wytworzonym sosem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    musi być pyszna!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara33

    fajna..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    O ! karkówki nie robiłam a tak apetycznie wygląda.
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo pięknie ci wyszła...
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    rzadko robię ze śliwkami ale bardzo lubię takie mięska z jej dodatkiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszne domowe mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !