Sposób przygotowania

Śledzie moczymy i kroimy na kawałki. Z oleju, soku z kiszonych ogórków, musztardy i przypraw robimy zalewę. Zalewamy nią śledzie w słoiku, dodajemy posiekaną cebulę i wstawiamy na kilka godzin do lodówki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo ciekawe
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    kolorowe i zdrowe :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie nowy ciekawy smak...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny pomysł z tą zalewą z ogórek; ślicznie podane te śledziki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    tak to ja nie roiblam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !