Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czekolada na gorąco

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mleczna czekolada 15-20 dag
mleko 2 szklanki
cukier wanilinowy 1 szczypta
cynamon 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Czekolada na gorąco

Do garnka należy wlać mleko, dodać do niego połamaną czekoladę, oraz cukier waniliowy i cynamon. Podgrzewać na małym ogniu, aż czekolada się rozpuści i mleko się zagotuje. Gotowe ;)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kamyk 09.05.2012 11:11
pycha
AGNIESZKA144 22.04.2012 20:02
super
AGNIESZKA144 22.04.2012 19:49
super
AGNIESZKA144 22.04.2012 19:49
super
Agnieszka/picola 21.02.2012 22:21
mniam:)
adam1f 05.01.2012 00:09
dobre
BozenA 14.12.2011 15:22
mmm
BozenA 14.12.2011 15:22
mmm
Rybciia 24.06.2011 10:08
pyszne;)
ronald88 18.06.2011 21:15
super
ronald88 18.06.2011 21:15
super
ewelina63 11.06.2011 12:33
mniam
bursztynek 02.06.2011 23:52
ale bym sobie wypiła...
marchewka 25.05.2011 23:33
podobne robię sobie w zimie - pyszności
Sylwia56
Sylwia56 07.05.2011 10:35
pychota
iga2 21.02.2011 15:48
znakomita na rozgrzanie
Sylwia88 22.12.2010 12:17
super
gacopierz23 16.12.2010 18:27
dobra na rozgrzanie
m1monika 07.12.2010 16:25
w sam raz na zimę :-)
pacpaw 09.11.2010 11:00
idealna na obecną pogodę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak