Sposób przygotowania

Galaretkę agrestową i z owoców leśnych osobno rozpuścić , wymieszać aż do całkowitego rozpuszczenia. Odstawić do lodówki by mocno zastygły, wtedy pokroić w kwadraty. Galaretkę cytrynową rozpuścić w szklance gorącej wody i ostudzić. Śmietanę ubić i dodawać galaretkę, cały czas mieszając, schłodzić. Tortownicę wyłożyć folią spożywczą, położyć gotowy blat biszkoptowy i wlać masę śmietanową wymieszaną z pokrojonymi galaretkami, ponownie schładzamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda smakowicie
  • 3
    original
    Opublikowano

    agogo2

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !