Sposób przygotowania

Składniki połączyć, wyrobic mięsną masę i formować małe okrągłe pulpety, mozna delikatnie obtoczyc w mące i smażyc na oleju.
Ułożyć w szerokim, niskim garnku, zalać wodą ok 2 cm powyżej ułożonej warstwy. Gotować 20 min z kostką rosołową następnie dodać przecier i wciąż gotowac ok 15 min.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    mielę tylko sama, w tym kupnym nie wiadomo co siedzi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !