Sposób przygotowania

ZIEMNIAKI KROIMY NA 6-8 CZESCI JAK SIE NAM UDA. GOTUJEMY W OSOLONEJ WODZIE. BOCZEK KROIMY W DROBNA KOSTKE, PODSMAZAMY NA PATELNI. DODAJEMY POSIEKANA CEBULKE WSZYSTKO SMAZYMY. MAJONEZ LACZYMY Z MUSZTARDA SOKIEM Z CYTRYNY I CZOSNKIEM. DOPRAWIAMY DO SMAKU. WSZYSTKO WYMIESZAC I POLAC ZIEMNIAKI.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika192

    Pycha, mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Proste i pyszne danie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna200

    Świetny sposób na szybki obiad.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !