Sposób przygotowania

Mięso pokroic i lekko podsmażyć. Rozpuścić gyros w 0,5 szkl wody i zalać mięso, następnie odparować.
Układać warstwami:
1 mięso - pokropić keczupem
2 cebula (w kostkę)
3 ogórki (w paseczki)
4 majonez
5 kukurydza
6 kapusta pekińska - posypać przyprawą uniwersalną

Spróbuj również

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super przepis
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    Uwielbiam tą sałatkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Znam tę sałatkę - robiłam w nieco innej wersji, jednak nikt w ,ojej rodzinie jej nie lubi, więc chyba prędko kolejny raz nie zrobię... mnie smakowała, jednak tak się objadłam, że chyba mam dość ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Jedna z moich ulubionych
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marenka

    Fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Pyszna.Robię trochę inaczej i zrezygnowałam z keczupu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    mari

    Muszę wypróbować.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    przepyszna Robię podobną
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !