Sposób przygotowania

Cykorię, sałatę i liście kapusty umyj. Odetnij twardy głąb cykorii, porozdzielaj liście. Liście sałaty porwij na kawałki. winogrona umyj, duże przekrój na pół, ser pokrój w kostkę.
Energicznie wymieszaj musztardę, miód, oliwę, aż uzyskasz sos o konsystencji emulsji. Przypraw pieprzem i odrobiną soli. Sałatę, cykorię i liście kapusty ułóż na talerzach, na nich winogrona i ser. Posyp orzechami i natką, polej sosem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    świetna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !