Sposób przygotowania

Drożdże rozrobić z cukrem, połową wody i łyżeczką mąki. Odstawić do wyrośnięcia na ok.15 minut. Dodać resztę mąki, sól i oliwę i powoli dolewać wody. W zależności od mąki może być potrzebne trochę mniej lub trochę więcej wody.Wyrobić gładkie ciasto i odstawić do wyrośnięcia. Wyrośnięte ciasto rozwałkować. Posmarować je sosem pomidorowym i położyć ulubione dodatki. Piec w temperaturze 230 st.C około 10 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Uwielbiam domową pizzę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ja też
  • 0
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    na pewno smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    domowa pizza jest najsmaczniejsza ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !