Sposób przygotowania

Białka ubić, dodać cukier, potem żółtka, na końcu mąkę z proszkiem, piec w temp 180 C ok. 20 minut. Biszkopty pozostałe upiec tak samo, do różowego na końcu wsypać suchy kisiel, do trzeciego kakao. Wystudzić.
Na soku z brzoskwiń ugotować budynie-można dosłodzić do smaku, przestudzony zmiksować z masłem. Wymieszać z kawałkami brzoskwiń.
Ubić kremy z mlekiem.
Przełożyć tort: biszkopt kakaowy, masa brzoskwiniowa, biszkopt różowy, krem czekoladowy, biszkopt jasny, wierzch i boki tortu krem śmietankowy, udekorować.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    mdepfs

    piękny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    zgadzam się! jest super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    rewelacja!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !