Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekana wieprzowina

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wieprzowina 300 dag
Panierka do mięs
estragon
sól
pieprz
czosnek
mąka
jajko

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekana wieprzowina

Estragon wymieszać z solą, pieprzem i czosnkiem. Wcześniej ugotowaną wieprzowinę obtoczyć w tej mieszance. Potem z kolei w mące, w roztrzepanym jajku i panierce do mięs. Całość wstawić do piekarnika na jakieś 15-20 minut aż będzie ładnie zarumienione i pachnące.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edi 05.06.2012 20:17
przepyszne
malaczarna23 28.05.2012 08:32
super
daria899 06.12.2011 13:20
pycha
Kristo89 06.02.2011 10:47
dobre!
Mati13 12.11.2010 13:03
ładna wieprzowina:)
Mysiunia 06.11.2010 09:21
smacznie wygladaja:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak