Sposób przygotowania

Estragon wymieszać z solą, pieprzem i czosnkiem. Wcześniej ugotowaną wieprzowinę obtoczyć w tej mieszance. Potem z kolei w mące, w roztrzepanym jajku i panierce do mięs. Całość wstawić do piekarnika na jakieś 15-20 minut aż będzie ładnie zarumienione i pachnące.

Komentarze

  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    smacznie wygladaja:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ładna wieprzowina:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kristo89

    dobre!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    edi

    przepyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !