Sposób przygotowania

Ugotować budyń ciągle mieszając, ostudzić i utrzeć z masłem, na koniec dodać wiórki. Układać na blasze krakersy-budyń-krakersy-budyń. Posypać ciasto wiórkami, można zrobić \"krówkę\" nakrapiając czekoladę:) Najlepiej smakuje jak już ciasta prawie nie ma, czyli na jakiś 2-3 dzień. Wtedy się przegryza i wręcz rozpływa się w ustach.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne ciasto
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Pycha.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Mam już zapisanych kilka przepisów na to ciasto, ale jak dotąd jeszcze go nie piekłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Może dlatego, że tego ciasta się nie piecze;)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    uwielbiam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    mysza666, oczywiście, że sie nie piecze, powinnam napisać \" nie przygotowywałam\", zastosowałam skrót myślowy, że jak ciasto to znaczy piec ciasto.
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Ok ok taki żarcik z mojej strony:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam to ciasto !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    mysza666, no oczywiście wiem, że żarcik. Ja też chciałam być dowcipna precyzując swoją wypowiedź, ale jakoś słabo mi wyszło. Może innym razem. A ciacho i tak muszę zrobić.
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Oj spaliłam twój żart;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    wygląda świetnie:)!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    pyszny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !