Sposób przygotowania

Bagietkę kroimy na pół, smarujemy lekko masłem, na to kiełbasa pokrojona w kostkę, następnie pieczarki przesmażone z solą czosnkową(plastry), na koniec posypujemy startym serem i ostrą mieloną papryką Wkładamy do pieca na ok 10 min. Podajemy z ketchupem i majonezem czosnkowym

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też tak robię
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Świetna kolacyjka:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    mmm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    mmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Smaczna kolacja na ciepło.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    też takie robię-pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    proste i swoje najlepsze
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    fajna zapiekanka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !