Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka swojska

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka
masło
kiełbasa
ser żółty
pieczarki

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka swojska

Bagietkę kroimy na pół, smarujemy lekko masłem, na to kiełbasa pokrojona w kostkę, następnie pieczarki przesmażone z solą czosnkową(plastry), na koniec posypujemy startym serem i ostrą mieloną papryką Wkładamy do pieca na ok 10 min. Podajemy z ketchupem i majonezem czosnkowym

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 21.02.2014 19:16
fajna zapiekanka
ewaa 21.07.2012 14:54
smaczna
kuklik 31.05.2011 15:57
proste i swoje najlepsze
Robert10 30.03.2011 20:24
też takie robię-pycha
anemon 20.03.2011 22:40
Smaczna kolacja na ciepło.
jolaxa1 04.03.2011 21:11
mmm
jolaxa1 04.03.2011 21:11
mmm
Ania67 25.02.2011 13:32
Świetna kolacyjka:)
Mysiunia 17.01.2011 15:09
super
Ewa111 16.11.2010 12:47
też tak robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak