Sposób przygotowania

Ser pokroić na małe trójkąty. Pomidory osuszyć i pokroić na podłużne paseczki. Liście jarmuży porwać na mniejsze cząstki. Spinać wszystkie składniki wykałaczką- najpierw oliwka potem pomidorek, jarmuż i serek.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jeszcze takich nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie koreczki to można jeść i jeść..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pięknie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przepysznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna przekąska:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !