Sposób przygotowania

MIESO KROIMY W CIENKIE PASKI. LACZYMY ROSOL Z SOSEM SOJOWYM I WINEM DOPROWADZAMY DO WRZENIA. WRZUCAMY MIESO I GOTUJEMY JE OK. 8-10MIN. DODAJEMY POKROJONA DYMKE MIESZAMY I GOTUJEMY JESZCZE OK.1MIN. W OSOLONEJ WODZIE GOTUJEMY MAKARON I WLADAMY DO ZUPY. PODGRZEWAMY WSZYSTKO RAZEM. POSYPUJEMY GAMASIO.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    borys

    Polecam- wypróbowane
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Jadłam coś podobnego w Hanoi, naprawdę pyszne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !