Sposób przygotowania

Flaki obgotować do miękkości, mięso gotujemy w osobnym garnku wraz w warzywami i przyprawami, następnie łączymy flaki z wywarem, przyprawiamy jeszcze i gotujemy, po ugotowaniu oddzielić warzywa. Flaki i mięso pokroić w paski, marchewkę zetrzeć na tartce dodać do mięsa i flaków. Robimy zasmażkę z mąki i oleju i dodajemy do flaków.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    jadam go na uroczystościach rodzinnych
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    są pyszne
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nazwa jest kiepska ale zupa cudna
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię flaczki;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne,bardzo je lubię:0
  • 0
    original
    Opublikowano

    Hefalump

    mlask, mlask
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam je
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam je
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    też tak robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !