Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BROKULY PO JAPONSKU

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

brokuły 60-70 DAG
bulion 3 SZKLANKI
sos sojowy 2 LYZKI
cukier DO SMAKU
GAMASIO DO SMAKU

Przepis i sposób przygotowania na: BROKULY PO JAPONSKU

BROKULY DZIELIMY NA ROZKI, LODYGI KROIMY W SLUPKI. ZAGOTOWAC BULION, WLOZYC BROKULY, GOTOWAC OK. 6-8MIN. ODSACZYC. 2 LYZKI WYWARU Z BROKULOW WYMIESZAC Z CUKREM I SOSEM SOJOWYM. BROKULY ULOZYC W SALATERCE, SKROPIC SOSEM. NA KONCU POSYPUJEMY GO GAMASIO.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna141
Anna141 01.04.2011 10:36
genialny przepis :)
Anna141
Anna141 01.04.2011 10:36
genialny przepis :)
matii6 02.11.2010 09:38
ciekawe,,,
Natalia/tubisiek 12.06.2010 15:55
musi być dobre a do tego łatwe!
borys 06.06.2010 08:55
Ciekawy przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak