Sposób przygotowania

BROKULY DZIELIMY NA ROZKI, LODYGI KROIMY W SLUPKI. ZAGOTOWAC BULION, WLOZYC BROKULY, GOTOWAC OK. 6-8MIN. ODSACZYC. 2 LYZKI WYWARU Z BROKULOW WYMIESZAC Z CUKREM I SOSEM SOJOWYM. BROKULY ULOZYC W SALATERCE, SKROPIC SOSEM. NA KONCU POSYPUJEMY GO GAMASIO.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    borys

    Ciekawy przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    musi być dobre a do tego łatwe!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawe,,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    genialny przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    genialny przepis :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !