Sposób przygotowania

Zalewę zagotować i ostudzić. Buraki ugotować w łupinie, wystudzić, obrać i zetrzeć na tarce. Paprykę i cebulę pokroić. Warzywa zalać zalewą i zostawić na 12 godzin. Kłaść w słoiki i pasteryzować ok 20 min. Pyszna sałatka do obiadu

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    spróbuję ale mniejszą ilość ,muszę sprawdzić czy rodzinie będą smakowały
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Robiłam takie buraczki przez wiele lat są bardzo smaczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Mi też smakują.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    muszę spróbować z papryką, fajny pomysł;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajny pomysł.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    z papryką nigdy nie robiłam,zapewne są smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    pomysłowe i bardzo łatwe do zrobienia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !