Sposób przygotowania

Rozgrzej piekarnik so 190 stopni. Wysmaruj foremki masłem. Posiekaj czekoladę i połowę migdałów, resztę zostaw w całości. Rozpuść masło w rondelku. Weź dwie miski. W jednej wymieszaj mąkę, cukier, sól, posiekaną czekoladę. W drugiej- mleko, ostudzone masło, jajko, esencję. Następnie szybko wymieszaj wszystkie składniki. Przełóż ciasto do foremek, na każdej porcji połóż po kilka migdałów. Piecz 20 minut- do zarumienienia muffinek.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    daj jedna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż ślinka leci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż ślinka leci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż ślinka leci
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Coś dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    lekkie i słodkie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !